Zašto dodati salon

1. Profil salona tj. Stranica salona na sustavu sa svim informacijama i uslugama

Kroz vlastiti profil Vašeg salona koji se nalazi na jedinstvenom centralnom mjestu za hair&beuty usluge predstavite Vaš salon i sve svoje usluge u najboljem svjetlu. Osigurajte si da Vaši postojeći i novi klijenti lako i brzo dođu do svih potrebnih informacija o Vama poput slobodnih termina, popis svih usluga, galerija slika, lokacija, radno vrijeme i komentari Vaših zadovoljnih korisnika. Uz sve te informacije imate mogućnost privući nove klijente i poboljšati poslovanje.

ISPROBAJ BESPLATNO

2. Online rezervacija usluga salona u realnom vremenu (online realtime kalendar)

Kroz online kalendar na Vašem profilu / stranici na Allurebook-u koji je povezan sa Vašim kalendarom u salonu pružate svim svojim postojećim i potencijalnim klijentima dodanu vrijednost Vaše usluge, olakšavate im i pojednostavljujete proces rezervacije Vaših usluga. Vaši klijenti sada mogu u bilo koje doba dana i noći napraviti rezervaciju, ne odgađaju proces rezervacije čekajući pravo vrijeme kada bi Vas nazvali nego čim se sjetet da žele Vašu uslugu bilo kada i bilo gdje je mogu rezervirati čime si povećavate popunjenost termina i povećavate promet. Sam proces rezervacije olakšava posao Vašim djelatnicima jer nemoraju ostavljati svoj posao i javljat se na telefon nego sustav vrši rezervacije za njih kako bi se oni mogli posvetiti klijentima i svakodnevnim obvezama u salonu.

ISPROBAJ BESPLATNO

3. Online cloud sustav za vodenje poslovanja, statistika i pracenje poslovanja i zaposlenika

Više ne morate sjediti za kompjuterom u salonu kako bi obavljali administrativne poslove i vođenje salona, nego bilo kada i bilo gdje možete se spojiti na sustav i kao vlasnik salona pratiti kompletno poslovanje, imati uvid u sve rezervacije, klijente, statistiku poslovanja Vašeg salona, marketing, financije i sve informacije potrebne za svakodnevno vođenje uspješnog poslovanja.

ISPROBAJ BESPLATNO

4. Baza svih klijenata (CRM)  sa inovativnim alatima za uspjesnu komunikaciju prema klijentima i promociju usluga

Kroz bazu klijenata sa inovativnim alatima za uspješnu komunikaciju sa klijentima sustav Vam omogućuje da iskoristite maksimum od Vašeg poslovanja. Popunite prazne termine već unaprijed složenim akcijama i pogodnostima. Sa svim svojim klijentima komunicirajte preko sustava brzo jednostavno i sigurno. Koristite vrhunske alate velikih kompanija prilagođene Vama kako bi svojim klijentima pružili najbolje i svoje poslovanje pospješili svoje poslovanje.

ISPROBAJ BESPLATNO

ISPROBAJTE BESPLATNO!

Ispunite online obrazac sa svojim podatcima, registrirajte se i isprobajte sustav mjesec dana besplatno bez ugovorne obveze. Nakon što se registrirate stići će Vam mail dobrodošlice i naš tim će Vas kontaktirati u roku od 24 sata. Veselimo se našoj uspješnoj suradnji!