Povjerljivost podataka

Službena Izjava o povjerljivosti podataka (dalje u tekstu: službena Izjava) odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze i koriste na internetskom sustavu www.Allurebook.com (dalje u tekstu: internetski sustav Allurebook). Odnosi se na podatke prikupljene od strane frizersko – kozmetičkih salona, vlasnika salona, radnika i korisnika koji koriste usluge navedenog sustava, a podaci su pohranjeni u bazi podataka. Molimo Vas da prije korištenja usluga sustava Allurebook pročitate službenu Izjavu te Uvjete korištenja.

MM creative label j.d.o.o. (dalje u tekstu: Allurebook), kao pružatelj usluga internetskog sustava Allurebook, pruža maksimalni napor u svrhu zaštite i očuvanja privatnosti i povjerljivosti svih podataka. Allurebook ima diskrecijsko pravo izmijeniti službenu Izjavu oko povjerljivosti podataka te izmijenjena službena Izjava postaje važeća odmah po objavi iste na sustavu Allurebook. Korištenje sustava nakon promjena službene Izjave podrazumijeva da prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene službene Izjave. Naš savjet je da korisnik sustava povremeno pročita službenu Izjavu o povjerljivosti podataka kako bi se izbjegli eventualni nesporazumi do kojih, iskreno vjerujemo, neće doći. Podatke na sustavu Allurebook dijelimo na osobne i opće.

Osobni podaci određuju točno svakog pojedinog korisnika usluga sustava, neovisno radi li se o salonu, vlasniku, radniku ili korisniku koji se registrira. Za uspješno korištenje sustava Allurebook možemo Vas zatražiti određene osobne podatke kako bi proces mogao biti uspješno završen na obostranu korist (npr. ime i prezime, adresa, email, broj mobitela, datum rođenja i sl.). Pri plaćanju usluga putem sustava Allurebook možemo Vas zatražiti podatke o broju Vaše kreditne ili debitne kartice, datumu valjanosti, kodu za autorizaciju te druge povezane podatke kako bi proces transakcije bio uspješno završen. Za korištenje usluga mogu se ispuniti i dobrovoljni podaci koji nisu obavezni za nastavak procesa. Osobni podaci koriste se isključivo u svrhu kvalitetne ponude usluga svim korisnicima, unaprjeđivanja rada sustava, provođenja administracijskih i tehničkih zadataka, poboljšanja marketinške i opće strategije poduzeća te suradnje s državnim i drugim institucijama za provođenje zakona. Allurebook zadržava pravo, u slučaju potrebe, da korisnikove osobne podatke proslijedi salonima kako bi proces rezerviranja ili kupnje usluga bio uspješno završen te financijskoj instituciji, tj. banci ako se radi o kupnji i plaćanju putem interneta ili kreditnih i debitnih kartica. Allurebook se ograđuje od eventualnog korištenja osobnih podataka od strane ostalih pravnih osoba u bilo koje druge svrhe od ranije navedene te Allurebook ne može biti odgovoran za eventualnu štetu.

Opći podaci ne određuju točno svakog pojedinog korisnika. Koriste se za rješavanje administracijskih i tehničkih pitanja internetskog sustava Allurebook, unaprjeđivanje usluga i proizvoda vezanih uz sustav Allurebook te prikupljanje informacija i suradnju s državnim i drugim institucijama za provođenje zakona (npr. vrsta pretraživača, IP adresa i sl.).

Saloni, vlasnici, radnici i korisnici primat će email obavijesti o aktivnostima i procesima vezanima uz kupnju i rezervaciju ponuđenih usluga te navedene obavijesti nije moguće isključiti jer su od krucijalne važnosti za funkcioniranje sustava Allurebook. Preporučuje se ne zanemarivanje redovitog pregledavanja email-a kako ne bi dolazilo do nesporazuma. Strogo preporučujemo da Vaše podatke, tj. zaporku i email koji Vam služe za spajanje na sustav, ne otkrivate kako ne bi došlo do zlouporabe Vaših profila. Osobni podaci čuvaju se na serveru kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe zadužene za administraciju, a svi osjetljivi podaci su kriptirani. Ne postoji potpuna sigurnost u korištenju internetskih usluga te opasnost od nastanka eventualnih šteta uvijek postoji, ali naš cilj je potencijalnu opasnost svesti na minimum. Allurebook ne može jamčiti potpunu zaštitu određenih podataka koji se pojavljuju na internetskom sustavu Allurebook te ne možemo biti odgovorni za eventualne štete zbog neovlaštenog širenja ili otuđivanja informacija. Određene informacije, koje objavljujete na određenim mjestima na sustavu, javno su vidljive svima te mogu postati predmetom kopiranja i neovlaštenog korištenja. Za takve postupke ne snosimo odgovornost. Allurebook ne može biti odgovoran za ponašanje i rad trećih osoba. Internetski portali i sustavi kojima se može pristupiti putem sustava Allurebook imaju vlastite izjave o povjerljivosti podataka i uvjete korištenje te ne postoji povezanost u pravilima između sustava i Allurebook ne može biti odgovoran za sadržaj istih.

Osobni podaci mogu se mijenjati i ažurirati. Također, ako imate bilo kakva pitanja u vezi službene Izjave o povjerljivosti podataka i Uvjeta korištenja, slobodno nas kontaktirajte na mail: [email protected]

Korištenjem usluga sustava te registracijom na sustavu Allurebook smatra se da korisnik prihvaća službenu Izjavu o povjerljivosti podataka i Uvjete korištenja te da ih je u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Hvala na povjerenju,

Vaš Allurebook tim