O nama

Allurebook.com

Startup Allurebook pretvorio je ideju internetske rezervacije korisnika frizerskih salona i salona ljepote u inovativnan cloud sustav. Osim internetske rezervacije i pametne tražilice, koja korisnicima omogućuje najefikasnije traženje slobodnih termina u realnom vremenu na temelju njihovih preferencija, sustav ima pametna rješenja i za poslovne korisnike, odnosno frizerske i kozmetičke salone. Budući da je sve na cloudu, svi korisnici mogu pristupiti sustavu bilo kada i bilo gdje. Uz internetski kalendar i raspored u realnom vremenu, saloni imaju i profil sa svim potrebnim informacijama, mogu upravljati vlastitom administracijom i statistikom, kontrolirati efikasnost radnika i samog poslovanja, upravljati bazom klijenata i postići maksimum poslovanja.

Na ideju za Allurebook došli smo zbog problema s koima se struka susreće i osmislili rješenje temeljeno na iskustavima najboljih frizerskih salona i frizera u Europi s ciljem povećanja efikasnosti i prodaje. Naime, nakon London Fashion weeka na kojem je Mateo Markoč, jedan od osnivača Allurebok, radio marketinšku kampanju za tvrtku koja distribuira i prodaje proizvode te branše, okupio je tim i bacio se na posao. Domagoj Franc, glavni programer zaslužan je za linije kodova i tehničke izazove dok je Tino Šušković uključen za financije i projektni menadžment.

Allurebook na našem tržištu vidi i potencijal povezivanja s drugim industrijama stoga im je u planu spojiti hrvatske popularne i kvalitetne frizerske salone s turistima kojima treba takva usluga tijekom boravka u Hrvatskoj. To je još jedan način kvalitetnog povezivanja naizgled nespojivih poslovnih grana s potencijalom povećanja prodaje salona, kvalitetnije usluge turističke zajednice te povećane potrošnje i „nevidljivog izvoza“.